: IDEALNIE SIĘ WKRĘCA MOCNY WÓZ SILNIK WZÓR
Całokształt hmm auto budzi zachwyt jest Bardzo Mocne 3rok je użytkuje właściwie 4ty i ciągle mnie zaskakuje moc piękna przyklejony do jezdni pięknie wchodzi w zakręty przyspieszenie mocne a gdy wyłączysz trakcje zaczyna się zabawa auto ogólnie bardzo ładne , szybkie , prowadzi się wzorowa jak oczekuje tego kierowca jednak potrafi być wredne i z wyłączonym asr trzeba uważać bo sadzi boki pięknie
Silnik to po prostu Żyleta Dopracowany w każdym szczególe nie psuje się bmki mki i inne wymiękają
isdealna i mocna
ok.
wszystko ok
za widoczność 4gwiazdki gdyż no cóż nie jest idealnie ale też nie jest zle ! trzeba sie poprostu przyzwyczaić
ponadprzeciętnie
wszystko ok
jak na auto typu roadster spedster czy cabrio dla 2 osób wystarczajśco ja mam prawie 190cm i się mieszcze jest ok nie ma co narzekać!
jak na małe cabrio o dużej mocy ok
normalne koszty eksploatacyjne
Cena jak za tak Mocny Samochód OK Jest ich mało i to się ceni stylistyka auta linia nadwozia i mocny silnik muszą kosztować to nie tico :-) ale tez nie jest mega drogi cena normalna jak za fajne auto i wrażenia i ten wzrok ludzi jak ich wyprzedzasz bezcenny
jakieś końcówki ale to jak we wszystkich autach takie drogi :P poza tym oleje filtry i finit
brak
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 turbo ECOTEC 264KM 194kW