: Zimą strasznie się brudzi i ten brud jest strasznie widoczny. Lakier też nie budzi zaufania.
Słaby lakier i mało odporne elementy z tworzywa sztucznego, trudne do umycia i utrzymania w czystości. Serwis który sprawia wrażenie czasami że wykonuje swoją pracę z łaski i pogrywa sobie.
Trudno ocenić. Bo tak małym czasie użytkowania.
Funkcjonuje, różne dziury czasy reakcji pomijam.
Jest w porządku, bo zimie i kontakcie z chemią która jest wylewana zimą na jezdnię będę wiedział więcej.
Zaprojektowana very well. Zima to zweryfikuje. Ogólnie widać niechlujstwo montażu, nie widać staranności. Plastykowa osłona lusterek bocznych zaczęła pękać zimą. Serwis nie pomógł mi w tym problemie użyłem kleju kropelka aby pęknięcie nie powiększało się.
Widoczność jest obecna na pokładzie tego samochodu.
Fotele są z atestem aż trudno w to uwierzyć. Ogólnie dobre wrażanie. Jeżeli uznać za sukces że nie spada się z fotela to very well. Niestety boczne krawędzie skórzanego fotela są twarde i nieprzyjemne w dłuższej trasie.
Można być zadowolonym ale ze sposób regulacji ustawień już nie.
Nie jest źle ale cztery wysokie osoby mogą nie być zadowolone ze wspólnej jazdy.
Taka ocena wynika z tego że słabo słyszę i nie mogę być wiarygodny.
Mam nadzieję że koszty będą ekonomiczne, bo przecież ile można żądać za wymianę oleju i pajacowanie w trakcie przeglądu gwarancyjnego.
Nie chwalę słońca przed zachodem. Mam obawy więc taka ocena.
Brak podstaw do głębszej analizy, ale pękająca osłona lusterek bocznych załamuje mnie.
Nie było.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 Turbo 180KM 133kW