: zrywa to auto z każdej prędkości - trzeba tylko panować nad turbo dziurą :D
: piasta koła tylnego
Piękny samochód, 125KM potrafi pociągnąć te budę - dziś kierowca 2 litrowego BMW 5 bardzo się zdziwił... i zezłościł - chyba mała corsa zagrała mu na ambicji :D Za jakieś 2 lata zamienię na Astrę - trochę większa jednak.
słaba kultura pracy- ale to diesel. nie duża turbo dziura, ale jednak.
6 biegów - precyzyjne - super
Jak by ktoś ją przykleił do drogi.
ok
Włącznik halogenów, światła przeciw mgielnego, reg. podświetlenia kokpitu i wysokości świateł - wszystko w jednym miejscu, nisko. Trzeba nauczyć się na pamięć żeby regulować w czasie jazdy, inaczej może być niebezpiecznie. Ale myślę, że to kwestia przyzwyczajenia i tak się tego często nie używa :) Reszta - rewelacja, wszystko pod ręką
nic nie paruje, klima działa wzorowo - mimo, że tylko manualna :)
Jak na samochód 3 drzwiowy - bardzo dobrze :) choć z tyły mym nieco dodał - ale zawsze można przesunąć fotele. W końcu to segment małych aut :)
po prostu ok - nie jest to limuzyna
nie jestem zachwycony, ale 125 KM trochę pić musi :)
fakt - w tej chwili dojeżdżam opony zimowe, więc to musi mieć wpływ. podejrzewam że przy fajnych letniczach zejdzie do 5, może nawet 4,5 na trasie
3 latek wart spokojnie 33 tys zł w tej wersji. trzyma klasę na drodze i na razie zastrzeżeń nie mam. Ale mam też słabe porównanie... dlatego poprostu 4
no, ale to dopiero 30 tys i 3 lata... zobaczymy później :)
30 tys przebiegu - łożysko tylnego koła ( niestety zintegrowane z piastą. Serwis ASO - 560zł sama piasta
W sklepie internetowym (część ciężko dostępna od ręki jeszcze teraz - dziwne) - 290zł po 2h szukania. Opłacało się :D:D Cena wysoka, bo hamulce z tyłu tarczowe.
Może piasta była wadliwa, ale na razie niezawodnością zachwycony nie jestem.
- zużycie paliwa dla silnika 1.7 CDTI ECOTEC 125KM 92kW