Jestem bardzo zadowolony z autka, nie mam zamiaru szukac innego. Wystarczy mu troche opieki i odwdzieczy sie z nawiazka. Po 100000 nic nie stuka ani nie trzeszczy. Wszystko dobrze spasowane. Polecam zwlaszcza z dieslem. Dobry do jazdy po miescie, daje przyjemnosc z jazdy. Raz jak go przycisnalem na "7" to poszedl 190, ale to byl juz max. Wskazania sa minimalnie pomniejszone.
Silnik nie wysilony, caly czas odpala po dwoch max trzech obrotach, bardzo przyjemny zwlaszcza pow 100 km/h, elastyczny
Po wimianie plastikowej czesci jest ok. Jedynke lepiej wrzucac po zatrzymaniu.
Nie to co bmw ale jest ok. Dobrze trzyma sie drogi, wychylenia w normie.
Przeszkadzaja przednie i tylne slupki (mam 3drzwi)
Wszystko dostepne bez odrywania plecow od fotela, obsluga domyslna (od razu wiadomo co do czego)
Mam diesla i pon zera dlugo sie nagrzewa, ale juz po 15 min jak da czadu to trzeba okna otwierac
Siedzi sie super, duzo miejsca, z tylu troche mniej, ale we czworke nad spokojnie mozna jechac na urlop.
Glosny silnik, reszta ok.
95 czasu jezdze po miescie. Przy spokojnej jezdzie 5,0 ale jak go depcze do oporu to nawet i 7.
Jakosc jak na te klase to super. Troche za twarde plastiki we wnetrzu. Ale cena poczatkowa 50000zl to sporo.
Czasem zarowka padnie, a teraz wycieraczki padly (zapiekl sie przegub) ale wszystko jest dziecinnie proste do naprawy. Latwy dostep.