Auto handlowca (VAN)ale dbającego.przebieg 149 tyś.Auto w bdb kondycji.Choć drobiazgi denerwują.wady wymieniłem wcześniej.Ćut za słabe wyposazenie.Warto zamontowac sobie tylną boczną szybe,centralny zamek.Silnik bardzo fajny i oszczedny.Przy zakupie warto sprawdzić zamki,wycieraczki(czujnik i włacznik)Rozrusznik (ciezko)Dużo aut na szrotach.Tanie czesci i naprawy.Auto proste i troche toporne,ale to zaleta.Silnik na łańcuch-149tyś i nawet sie nie rozciągnął.Niezle na GAZIE (kolega ma )Znam corsy VAN z przebiegami od 195-265 tyś bez poważniejszych napraw.Opinia o zawieszeniu i o układzie kierowniczym.Róznie..bywa że pada zbyt szybko, a bywa że jezdzi do śmierci.Ostatnio elektryczne wspomaganie u sasiedniej firmy po przebiegu 118 tys głównie w mieście.Nie wiem ile ale nowe to spory wydatek,szukaja na szrotach.Spalanie:Najniżej zszedłem do 5,25 niżej sie nie dało.Jeżdze sam z teczką.Nie piratuje.
Ale to VAn
Jak na benzynke to naprawde super.
Naprawde ok.Choć za te same pieniązki reno daje znacznie lepsze wyposażenie.
Poza drobiazgami ok.Choc te drobiazgi sa wkurzajace.GVłównie zamki w drzwiach.silnik reflektora.Wycieraczki.STACYJKA!!Nie uruchomi sie auta.Rozrusznik (auto handlowca)czesto odpalany.należy zwrócic uwagę na jego stan.Choć to trudne.
Nic co by zrobiło dziure w portfelu.
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 Twinport ECOTEC 80KM 59kW