\"Żabą\" jezdze 0d prawie 3lat, poza trzema awariami alternatora(ostatnia zakonczyla sie na zakupie nowego) cieknącą pompą i ciągłymi naprawami pgraniczników drzwi jestem zadowolony!! Doskonałe hamulce (mam tarcze Brembo i koła 195/50R15) staje dęba! za słaby silnik na trasie, start ze swiateł daje kopa niejednemu lepszemu i mocniejszemu. Niestety jak czytam, ze ten silnik spala komus 4litry to mi sie smiac chce. Owszem, moze i tyle pali ale z górki z predkoscią 70km/h!! U mnie srednia na miescie 6-7litrów trasa ok 5.5-6litrów. (bez szalenstw oczywiscie). Brakuje regulacji wysokosci kierownicy (ciezko sie wsiada wysokim osobom). słaba widocznosc w bocznych lusterkach (uczy nawyku \"rozglądania sie\" ) Ogólna ocena 4!!!!
Super, cichy, zwawy, paliwozerny!
Zgrzytają biegi (normalne w oplu) ostatnio cos rzęzi w srodku, cieknący wybierak!
Brak drązka stabilizacyjnego- chwije sie na zakretach, ja mam jeszcze szeroki koła i jest nieobliczalna na koleinach
super ale jak sie kreci głową o 360stopni, w lusterkach bocznych mało widac!
GUT
silnik dlugo sie rozgrzewa ale grzeje mocno, dodatkowo plusem jest filtr kabinowy!
Mało miejsca na kolana dla kierowcy -brak regulacji kirownicy!
jak na dyszla cicho!!
Mi pali 5,5-6 litrów w trasie, nawet do 8 w miescie
Dobre auto za kilka tys zł.
zacina sie stacyjka w ciepłe dni,
cieknąca pompa, alternator,
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 D 50KM 37kW