myśle ze dokonałem trafnego zakupu,wybierając corse
mógłby byś bardziej dynamiczny powyżej 90km/h
nie ma problemów
trzyma się drogi dobrze
widoczność dobra
wszystko pod ręką
ogrzewanie jest super, w dość krótkim czasie dmucha ciepłym powietrzem,np. w seicento o wiele dłużej nagrzewa, wentylacja tez jest dobra (przodu), mam problem z ,prawie cały czas, zaparowaną tylnią szybą,
z przodu jest naprawde dużo miejsca, mam ok 190 cm wzrostu i jestem pod wrażeniem, a gdy obniżę fotel do podłogi to muszę go sobie trochę przysunąć do przodu bo prawie nie do sięgam do pedałów (jest to porównanie z seicento gdzie jest dramat z miejscem nie wspominając przestrzeni dla pasażera z tyłu- gdzie jej poprostu brak)
przy małych prędkościach jest doskonale, juz nie wspominając przy włączonym radiu, to praktycznie nie słychac nic z zewnątrz,przy wiekszych V dochodzi hałas z silnika, drażniąca sprawa na trasie
pali troche za dużo jak na taki silnik,mam troche ciężką noge wiec w mieście pali mi 10l gazu( jeżdze też na krótkich odcinkach np 5km gdzie silnik się nie rozgżał )
dobra jakość za rozsądną cene
standartowo akumulator zimą, wymieniłem go po 7 latach od nowego,tłumiki, miałem wyciek z pod usczelki miski olejowej, rdza mi zjada na klapie tylniej pod wycieraczką, nic poważnego tylko normalne elementy eksploatacyjne
nie zawiódł mnie
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 Si 82KM 60kW