Swietne autko do miasta i nawet na dluzsze trasy. Bardzo ekonomiczne. Zadnych powaznych problemow przez cale 10 lat uzytkowania. Goraco polecam. Ciezko bedzie mi sie z nim rozstac.
Bardzo oszczedny a zarazem dynamiczny. Do miasta idealny. W trasie jak sie umiejetnie korzysta ze zmiany biegow t otez obleci.
Bez zarzutow. Czasami tylko problem ze wstecznym biegiem. Ale to moze tylko u mnie tak jest.
Jak dla mnie bomba. Plynie sie po asfalcie :) Moze troche zamiekki jest.
Znakomita.
Twarde szare plastyki ale dobrze spasowane- nie ma zadnych stukow. Dosc wygodne fotele - nie mecza podczas dluzszej jazdy. Przejrzysta deska rozdzielcza (czytelne wskazniki),
Szybko sie nagrzewa. Wentylacja tez ok. Popsulo mi sie tylko pokretelko od temperatury powietrza. Trzeba recznie szukac przepustnicy pod kolumna kierownicy.
Njalepiej to podrozowac tym samochodzikiem w 2 osoby. Wtedy przyjemnosc z jazdy jest duza. Niestety kolejne 2 osoby sa wyraznie odczuwalne podczas jazdy i samochod sporo traci juz na dynamicznosci. A juz nie wspomne o 5 osobach!
raczej ok. Chociaz juz przy 155 km/h to troche spore szumy.
Moje autko spala w granicach 7-8 litra w miescie przy raczej ciezkiej nodze. poza miastem (dlugie trasy) spokojnie schodzi nawet ponizej 6 litrow.
co tu duzo pisac - OK. Czescie w miare tanie, nawet te oryginalne.
Psuja sie drobiazgi. np u mnie wytarla sie dzwigienka od kierunkowskazow / swiatel i samoczynie wlaczaja sie swaitla dlugie podczas jazdy; spalily sie wszystkie zaroweczki w konsoli centralenej za nawiewami; popsula sie regulacja temperatury nawiewu (plastykowe pokretelko); problem z zapinaniem pasow na przednich fotelach - czasami sie same odpinaja.
Autko mam od nowosci z salonu. juz 10 lat i zadnych wiekszych problemow.
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 60KM 44kW