Jak na silnik o mocy 45 KM to pierwsza klasa. Myślałem żę będzie gorzej ale wystarczjąco jak na miasto bo trasa to nie dla corsy z tym silniczkiem :(
Nawet dobrze ponieważ mam dla porównania francuza renault clio i zdecydowanie lepiej niż w oplu
Jak na auto o takich wymiarach pod warunkiem, żę mamy wszystko w należytym porządku amortyzatory itp. to pierwsza klasa. Oczywiście nie wolno spodziewać się zaskakujących efektów bo to zawsze będzie małe auto miejskie(tzn. troszkę rzuca :))
Niewiem jak dla kogo ale dla mnie spoko mam dla porównania renault clio to nie ma co porównywąć tylne słupki w reno są takie szerokie, że na wstecznym biegu można słup zaliczyć(słaba widoczność) W corsarzu do tyłu i do przodu dobrze sie jedzie.
Wszystko w zasięgu ręki :)
To żę głośno to wcale nie znaczy, że nie do nie wytrzymania najaważniejsza jest efektywność nawiewu bo tu to naprawde łeb może urwać na 4 biegu szyby odchodzą momentalnie (p.s. w każdym oplu tak głosno pracuje)
Jak na auto o tych gabarytach to spoko z tyłu to wiadomo ciasno ale ja mam 180 wysokości i w miejscu kierowcy jest nieźle
jak sie jedzie nawet szybko to oczywiście przy 130 to silniczek wyje ale ogólnie ok
do pracy mam 700metrów i jak nie patrzeć to 10 Litrów pali ale to pewno ze względu na to że jest zima i krótkie odcinki
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 45KM 33kW