Jak na 45 KM to powiem wam ze jest OK,nie poscigamy sie,ale dlugo pojezdzimy
Za tą skrzynie ktos powinien dostac dozywocie,kto wymyslił zeby przy takim silniku i takiej masie auta dac tak krótki 5 bieg,moj tato ma astre 1.4 8V ,to tylko 15 koni wiecej a zupełnie inny swiat,duzo szybsza!
Mozna sie pobawic,ale z głową bo trzeba pamietac ze to autko jest na zakupy,a nie na serpentyny.Warto wiedziec ze na polskich drogach dzielnie znosi tortury
Ja mam wszystkie szyby przyciemnione,wiec w nocy jest lekki dreszczyk,ale w dzien jest jak najbardziej OK
Jak to u niemca,wszystko tam gdzie mogłbys sie tego spodziewać,prosto schludnie i bez trzasków
Latem piekło na ziemi(brak klimy)ale zimą dosc żwawo sobie radzi z ogrzaniem wnętrza,ludzie nie wiem co wam tak parują te szyby...
Ja nigdy nie siedziałem,ani z boku,ani z tyłu,wiec jak dla kierwocy jest OK,a pasazerowie nigdy nie narzekali,moze dlatego ze nie chcieli byc wyrzuceni...hehe
Jak chciecie usłyszec róznice przejdzcie sie jakiems Fiatem,najlepiej Punto,dla mnie jest cicho,moze nie jak w BMW,ale za ta kase jest OK
Oj tu moznaby duzo mówic,mi pali w miescie 9-10l gazu na 100,poza miastem w trasie tak do 120 około 8l , moze nie jest to zle,ale jak na 45 koni i te osiągi to juz lekka przesada,a instalacja z gornej półki,zadnych ręcznych regulacji,pełen komputer
Mnie ta mala pszczułka duzo wyniosla,patrzac na obecne ceny,ale jak na tamte lata i jakos wykonania to warto bylo,po drugie jezdze niemieckim autem,a nie francuzem,czy wlochem.
Jak na ten przebieg i wszystko po dolnosląskich drogach to padła tylko koncówka drążka i tylne amortyzatory,zgasłą jedna zarówka w podswietlaniu deski i wada seryjna to oszukujący wskaznik paliwa,oj potrafi oszukac
Brak powaznych,zawsze wozi od punktu A do punktu B
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 45KM 33kW