Układ hamulcowy
: lekkie naciśnięcie na pedała a auto pięknie się zatrzymuje
: szczotki alternatora, przewody i świece
: koroduje
Silnik jak jest zimny to trochę pracuje jak diesel (zawory klekotają), po jakimś czasie to milknie i silnik pracuje cichutko i równo :)
znowu gdy minusowa temperatura na zewnątrz drążek trochę ciężko chodzi
nigdy nie miałem problemu z widocznością, wszystko doskonale widać
Co tu można więcej powiedzieć po prostu dobrze, wszystko jest pod ręką, wszystko można znaleźć intuicyjnie
Niestety, o ogrzewaniu nie mam najlepszego zdania, gdy zima za oknem, w środku zimno i trzeba sporej trasy do przejechania, żeby w środku coś się nagrzało, Wentylacja OK
Raczej dobrze o dziwo, ludzie siadający z tyłu zawsze są mile zaskoczeni ilością miejsca
Gdy kupowałem samochód i stanąłem na światłach to myślałem, że mi samochód zgasł :) teraz jest ciut głośniejszy ale to za sprawą uszkodzonego tłumika
Najelepiej jak by ten samochód jeździł tylko latem po trasie i z prędkością do 100 km na godzinę, wtedy możemy się cieszyć naprawdę małym zużyciem paliwo koło 5l. Najgorsze co może dla niego być to zima i miasto wtedy jest gotów wypić nawet dobre 9l :(
za tą cenę warty jest kupna, zaokrąglone kształty sprawiają iż patrząc na niego nie wygląda jak samochód który zaraz będzie mógł kupować piwo :)
Muszę przyznać, że samochód stanął mi dwa razy, raz z mojej winy (kończyły mi się szczotki w alternatorze) miałem o tym informację jednak mi się nie chciało i dostałem co chciałem, drugi raz samochód stanął na środku skrzyżowania i \"powiedział\", że dalej nie jedzie. Po długich namowach ruszył, wymieniłem później przewody i świece i na razie jest OK. Podsumowując: jeśli dbamy o samochód, wymieniamy wszystko w terminie, to będzie nam służył wiele lat
j.w.
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 45KM 33kW