ZDALEKA OD FIRMY OPEL.
JEŻDZIŁEM RÓŻNYMI BRYKAMI ALE TEN CORSA TO PO PROSTU-SZKODA SŁÓW
MOJE 20 LETNIE AUDI PRZEŻYŁO BY TEN SAMOCHÓ 3 RAZY
ludzie katastrofa ten opel i ten rocznik corsa 1.4i z 90 roku to porostu nieporozumienie elastycznoś ten samochód niewie co to jest.miałem audi 80 z 80 roku to lepiej silnik chodził niż w korsie 90 rok
skrzynia biegów to chyba jedyna sprawna (w miare) rzecz w tym samochodzie
wszystko stuka puka i skrzypi. gumy na przegłubach odpadły.po zatym przeskakują ,końcówki drążków do wymiany tarcze do wymiany kaplica wole go przenies niż jechać
widać wszystko
ergonomia tu jest obca,wszystko sie psuje łącznie z przepalonymi żarówkami przy przełącznikach (wszystkie przepalone) żeby wymienić to trzeba mieć tytuł inżyniera z mechaniki .Pozatym wszystko jakieś takie liche i z h.....ch materiałów.KAPLICA !
w zimie wogóle niedogrzewa nawiew .ciepły tylko na szybe przednią to nieporozumienie latem jak latem patelnia.psuje sie wiatrak strasznie hałasuje.
jak to w miałym aucie ciasnota
hałasuje w srodku jak ferrari, słychać wszystko nawet prace silnika od wycieraczek.KAPLICA to auto niema wyciszenia!
silnik 1.4 pali jak czołg i to ruski
9l trasa
12l miasto
KUPIŁEM ZA 6 TYSIĘCY
SPRZEDAŁEM ZA 1200 ZŁ
I SIE CIESZYŁEM JAK DZIECKO
ALE BYŁ ZE MNIE JELEŃ:(
Tutaj moge napisac referat. psuje sie wszystko co może sie popsuć
-wycieraczki
-nawiew
-kratki wentylacji
-siedzenia
-rdza wszędzie jeszcze rok i by sie zapadł
-zawieszenie
-kopułka w silniku
-cewka
LUDZE CO BeDE PISAŁ TO PRAWDA TU SIE WSZYSTKO PSUJE TO SZMIRA NAD SZMIRAMI !!!!!
Tak jak wyżej wiecej stało niz jeżdziło cieszyłem sie jak wogóle odpaliłem
cud ze znalazłem jelenia na niego nierozumiem dlaczego go ktoś kupił chyba slepy był
OPEL ma najgorszą blache na swiecie
wszystko rdzewiało wszystko.W bagazniku była dziura wyżarta ok 40x40 cm którą zamaskowałem:)
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 60KM 44kW