Za cene jaka mozna go teraz dostac, dostepnosc czesci na szrotach, latwosc naprawy bdb. Troszke brakuje wspomagania. Jak za taka cene na prawde super!
Po wymianie swiec pracuje bardzo rownomiernie, dobrze wchodzi w obroty. Na jalowym nie jest idealnie ale ogole b. dobrze.
Jest troche luzu, 1 troche ciezko wchodzi, wsteczny przy wrzucaniu czasem zaharczy. 2,3,4 bez problemu.
U mnie przy 100 km/h kierownica zaczyna bić, chyba sa zle wywazone opony.
Wszystko widac, aczkolwiek stare lusterka fabryczne mialy ogromny kat martwy.
Wszystko pod reka, pare schowkow. Nie ma z tym problemow.
U mnie silnik (w zimie tez) nagrzewa sie szybko i szybko robi sie cieplo.
Jak jest sie duzym to Ci z tylu maja malo miejsca na nogi. Z przodu calkiem wygodnie.
U mnie (chyba przez korozje na drzwiach) przy 60 slychac wyrazne zawirowania powietrza. Silnik b. cichy.
Nie tankuje do pelna, wiec nie wiem.
Ja swoja corse kupilem za 2100 zl. Zainwestowalem 250 zl w swiece, olej, filtr, plyn hamulcowy itp. Samochod jezdzi pewnie i zawsze udaje sie go odpalic. Polecam zamiast autobusu.
Mam problemy z dobra regulacja gaznika - czasami silnik ma zbyt bogata mieszkanke na ssaniu i trzeba odpalac na otwartej przepustnicy.Zawsze po paru probach udawalo sie go uruchomic. Nie dzialaja wycieraczki w polozeniu 2 (przelatuja 1 raz na jakis czas). Nie dziala przepona (chyba przerwana) przy urzadzeniu pull-down.
Nie bylo dotychczas
- zużycie paliwa dla silnika 1.0 S 45KM 33kW