Polecam cena naprawdę niska a auto dość niezawodne
wymieniać tylko filtry na czas paliwa przede wszystkim i ok .
Dynamika i elastyczność , moc isuzu 101 koników
rok produkcji 2005
Poprawnie nic nie haczy ,dobrze ze stopniowana
Dobrze się prowadzi , zawieszenie doskonałe no i odporne na nasze drogi ,a części dosyć tanie i masa zamienników , cały wahacz 150 zł ,tuleja 40
jak na razie mam go od 131 tyś wymieniłem jedną tuleje i końcówkę . Szykuje się do regeneracji
maglownicy , lub włoszczyzna 270 zł . Po takim przebiegu u nas to i tak nieźle .
Wielka szyba ,poczucie przestrzeni mam wersje przeszkloną i przyciemnioną korzystam z lusterek są duże i wszystko w nich widać
Wszystko na miejscu tylko szyby na korbkę ,choć jest klima ?w oplu akurat elektryka i mechanizm się zacinał przynajmniej w corsie B .mniej bajerów
mniej kłopotów .No za to minus
klima wydajna na dwa wystarcza w największe upały
wentylacja też dobra ,tylko raz na 40 -50 tyś trzeba wymienić filtr przeciwpyłkowy .
Z zewnątrz wydaje się mały ale w środku to porostu
wielkie auto dosyć wygodne z tyłu na dłuższą trasę polecam jaśka za tyłek ,przestrzeni z tyłu jest naprawdę dużo ,a bagażnik jest po prostu ogromny
jadąc na wakacje zastanawiamy się czego nie wzięliśmy bo jest jeszcze luz.
Dosyć dobrze mam do wymiany plecionkę w wydechu 150 zł z wymiana więc się nie będę wypowiadał
Spalanie trasa do 120 5,2
miasto 6,5
mieszany 6,0
cena jest śmieszna jak za tą , przestrzeń i komfort polecam niezdecydowanym tylko z wiarygodnym przebiegiem bo auta z 350 000 tys
na 150 tys zawszę będą awaryjne i psuja rzetelną informację o marce
Drobiazgi - alternator najpierw zapala się od czasu do czasu kontrolka ładowania a potem można regenerować alternator 3oo zł lub kupić nowy 400 zł ja zregenerowałem , a i wtyczki na wtryskach warto sprawdzać czymś spryskać by był styk ,brak po odpaleniu reakcji na gaz na 5 min ,taka pierduła zostawiłem w servisie u kolegi to rozkminił temat .I po kłopocie
Brak- na może po za tym odpadaniem lakieru od spodu na progach niby ocynk taki jakiś nalot zrobiłem to sobie
- zużycie paliwa dla silnika 1.7 CDTI ECOTEC 100KM 74kW