cali to po prostu super autko.Po pozbyciu się masakrycznego złomu jakim była mitsubishi carisma 1,9 TD postanowiłam kupić caliberkę last edition i jestem zachwycona jej niezawodnością i świetnymi osiągami.Wygląd powala na kolana(ludzie się oglądają:)A więc kipiłam ją w Maju 2011 roku.Nie miałam z nią żadnych kłopotów odpukać.Świetnie się prowadzi to autko.Dobrze trzyma się drogi.Kłopotów z wyprzedzaniem nie ma 170 kucy robi swoje:)Części są tanie i łatwo dostępne.Całe szczęście,że moja jest z końca produkcji więc problemów z korozją nie ma.Spalanie w normie spodziewałam się,że będzie więcej palił,ale jak na taki slnik to niedużo.Ci co szkalują to auto to zazdrośni prostacy których nie stac nawet na Cali a sami się wożą starymi golfami.Gdybym miała porównać Cali a Carismę to Calibra przewyższa niezawodnością i dużo lepszymi osiągami Carismę.Nie ma o czym mówić wogule,cali to lepsze auto.Tak na koniec za swoją cali dałam 5.000 zł a sprawuje się świetnie,więc nie znaczy,że czym droższe tym lepsze.Polecam.
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 i V6 170KM 125kW