Bardzo ładna sylwetka , silnik daje naprawdę dużo frajdy a przy tym niewiele pali , jak dla mnie jest trochę zbyt mięka i nie można przesadzać na zakrętach , w środku całkowita porażka , nie wiem czy polonez nie wygląda lepiej , blachy co trzy lata rdzewieją
Co do silnika . Zawsze jest w nim coś do zrobienia , ale daje dużo przyjemności z jazdy i pewność na drodze ( chociaż dla mnie jest już za słabe :) )
Skrzynia w mojej cali jest beznadziejna , biegi żeby weszły trzeba pchać z całej siły , czasami nie wchodzi wsteczny i jedynka
Prowadzi się dosyć dobrze , ale na ciasnych technicznych zakrętach najchętniej pojechałaby prosto !!! ( dobra na autostradę i napewno nie na górskie serpentyny )
Jak dla mnie dobra
Wszystko na swoim miejscu , jak to u niemców , ale forma podania beznadziejna ( zero stylu )
Taka sobie
O dziwo ma bardzo dużo miejsca zarówno z przodu jak i z tyłu
Dosyć dobre
Spalanie jest znakomite jak na takie auto , jeśli jadę naprawdę spokojnie to nawet w mieście mogę zejśc do około 9 - 9,5 litra , a w trasie zdażyło mi się osiągnąć wynik 7,2 l !!!!
Za naprawdę niewielkie pieniądze można kupić dosyć szybkie i dosyć tanie w eksploatacji autko
Nie jest dobrze ! w tym aucie jak coś naprawisz zaraz pojawi się następny problem , naszczęscie części są bardzo tanie i dostępne
Nie zdarzyło mi się aby staneła na drodze a ma już 250000 kkm
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 150KM 110kW