: bardzo słaby lakier, przy przebiegu 7tys km, na masce juz dwie dość poważne ryski
Ogólnie autko szybkie i bardzo zwinne, pojemność bagażnika mogła by być większa, zwłaszcza że mam koło dojazdowe, cała masa asystentów, pomagających w jeździe: światła led, asystent pasa ruchu, kamera cofania, bezkluczykowy dostęp.
Denerwuje początkowy odgłos przy odpalaniu, przy jeździe cichy i ekonomiczny. Niestety dopiero koło 2tys obr zaczyna ciągnąć, do tego momentu niezbyt żwawy
Trochę chaczy szczególnie przy wbijaniu 5 i 6 ale ogólnie nie źle. na 5 samochód potrafi się zebrać juz od 60km więc nie trzeba jakoś mocno wachlować lewarkiem
Bez tragedii, ale i bez rewelacji, po prostu ok, niektóre nierówności trochę za bardzo czuć
Nie ma wielkich problemów, choć widoczność do tyłu mogła by być lepsza, na szczęście kamera cofania i czujniki przód-tył, pomagają w manewrowaniu
ogólnie wszystko w jak najlepszym porządku, mogło by być więcej praktycznych schowków i pojemniejszych. np na okulary
klimatyzacja ogólnie daje radę, ale szkoda że nie ma kratek z tyłu, dzięki którym trochę lepiej by się chłodzik rozchodził
nie można absolutnie narzekać, m.in dlatego wybrałem to auto. zarówno z przodu jak i z tyłu miejsca wystarczająco
całkiem ok, do prędkości nawet 140 bardzo cicho, później zaczyna być głośno z powodu powietrza
niestety moja wersja wyposażenia Elite + silnik diesel i cena kosmos
jak na razie brak jakichkolwiek problemów
jak na razie wszystko ok
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 CDTI 136KM 100kW