Świetne auto, fakt, że mam w najbogatszej wersji, oprócz skrętnych świateł :)
Dla mnie za mało dynaimczny na trasie ale na miasto bardzo ok
Podobno coś pierwszy właściciel przy 160ty wymieniał jakieś talerzyki czy coś ale ja jeżdżę 4 lata i żadnego haczenia skrzyni, że biegi zmienia się plynnie
Komfort jak na auto z grupy C, podobno dużo daje wersja sedan, znajomi mają hatchback i mówią że mim lepiej /fajniej się jezdzi
Każdy dosłownie każdy myśli że to insignia :) wersja sedna ma ponad 4, 70m długości i ludzie się mylą, duzy świetny bagaznik
Super
Świetna, nawigacja i systemów obsługa ok
Szybko ciepło
Trójka dzieci z tyłu ma zadowalająco miejsca, a bagażnik wręcz ogromny ponad 500litrow
Powyżej 140 robi się glosno
Na mieście mogłoby być lepiej ale ludzie montują też gaz do tego sinilka, ja jezdze tylko na benzynie, a trasa 5-6litrow, miasto 8/100km można spalić i 7 przy spokojnej jeździe, a latem
Moja wersja kosztowała ponad 90 tys zł, odkupiłem od znajomego po 4 latach, trzyma cenę bo jest świetnie wyposażona
Wymieniłem tylko ręczny elektryczny, jest taki mechaznim 440zl ASO ale to po 200tys
Żadnych usterek, a oprócz ręcznego i wahacza przez 60 tys km nic do roboty, oczywiście pilnuje filtry, oleje +klimę serwis co roku
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 Turbo ECOTEC 140KM 103kW