Samochód został wybrany nie przypadkowo. Zakupiony został w pełni świadomie. Niestety w moim przypadku stwierdzenie że właściciel Opla Astry jest szczęśliwy w momencie zakupu i samochodu i tylko wtedy pełni potwierdziło się. W samochodzie padało wszystko po kolei, nie nadążałem z naprawą, które pochłaniały duże sumy. Przez ostatni rok włożyłem w samochód około 9 tys. zł a i tak nie wszystko było naprawione na tip top.
Silnik to koszmar pali za dwa auta, dodatkowo mułowaty przy 4 osobach i klimie obowiazkowa jazda za Tirem, takiej padaczki jeszcze nie miałem, nawet moja dawna meganka 85 kw lepiej dawała sobie rade i to o 100% lepiej i palila połowe tego co opel
Nieco ciężkawo chodzi, tak jakby musiała się rozgrzewać
Dobrze tłumi nierówności, nie pochyla zbytnio w zakrętach. Niestety słuchać czasem na dziurach i skrzypi na dużych nierównościach. naprawa zwieszenia na zamienikach droga a nawet bardzo droga biorąc pod uwage konkuręcje opel wypada fatalnie, btle co i bumm 250 zł, cos powarzniejszego 600 zl i tak rok w rok polskie drogi robią swoje.
ok
totalny balagan kto to wymyslił
Co do skuteczności bez zarzutu. Jednakże automatyczna=beznadziejna, trzeba mysleć jednak samemu. Automat można właczyć przy stabilnej pogodzie. Głośny wentylator.
ciasno auta podobnej klasy są większe
Niestety słychać nieszczęsny wentylator nawiewu i KOŁA. Zależy to mocno od asfaltu ale uważam że słuchać za bardzo.
Brak ekonomi spalanie to istna tragrdia
Fatalny
W ciągu tych lat bujania się autem .Padł komputer od klimy. Wysiadło ładowanie akumulatora i zostałem uziemiony z autem, na szczęście we własnym mieście. sterownik elektrycznego sterowania lusterek, skraplacz klimatyzacji, zawieszenie poroku zawsze coś, trochę sporo jak na bardzo spokojną eksploatację i garażowanie
skrzynię biegów !!! rozleciała się, silnik zaczyna dziwnie pracowac, mechanik powiedział 1 - rok i odwiedziny bo one tak maja.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 Twinport ECOTEC 105KM 77kW