Duże wygodne kombi, Silnik dynamiką nie powala jest to auto do przemieszczania się aczkolwiek można nim też wyprzedzać i to bez najmniejszych problemów. Naprawy raczej tanie, spalanie przyjemne. Na pochwałę zasługuje zabezpieczenie antykorozyjne na prawie 15 letniej gablocie nie ma plamy rdzy, nigdzie ani grama więc tutaj ukłony. Przyjemny w prowadzeniu i odbiorze, bardzo cichutki. Polecam to auto, koszty serwisu nie zabijają, jest to zwykły normalny samochód który kiedy będzie miał dobry olej, nie będzie katowany i będzie regularnie serwisowany zawiezie nas wszędzie. Dodam jednak na końcu jeden mankament, posiadam wersję z automatem, w każdym kole w łożysku mamy czujnik cena przód ok 800pln sztuka tył 500 pln sztuka. Jeśli panie choć jeden, skrzynia wchodzi w tryb awaryjny, zawiesza się na biegu pierwszym i koniec jazdy. Jest to nie od obejścia, miałem taką sytuację generalnie ja zadzwoniłem po lawetę która za darmo zabrała auto i dostałem samochód zastępczy więc nie bardzo się przejąłem naprawą ale warto mieć to na uwadze kupując automat. Pozdrawiam i auto polecam
Cichy, dobrze się zbiera. Pokazuje co potrafi powyżej 3,5tys rmp. Daje radę
Dałbym pięć gwiazdek gdyby nie czujniki do Automatu w łożyskach poza tym skrzynia całkiem ładnie chodzi jak zwykły manual ze zmieniarką bo obok automatu to to może na półce leżało :)
Czujniki do zmiany biegów w automatycznych wersjach, trwałe ale drogie.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 ECOTEC 115KM 85kW