Ocena kierowcy - Opel Astra H Hatchback 5d

guniek, 12 lat temu
Silnik 1.7 CDTI ECOTEC 100KM 74kW
Rok produkcji 2006
Okres użytkowania: 1 rok
Opel Astra H Hatchback 5d 1.7 CDTI ECOTEC 100KM 74kW 2004-2007 - Oceń swoje auto
polecam
Silnik naprawdę miło zaskoczył choć zimny jest głośny ,ale to mija...
naprawdę nie ma żadnych problemów, płynna, na tzw. krótko wchodzą wszystkie biegi bez zgrzytów, awarii itp.
to chyba najlepsza \"część\" tego modelu, naprawdę sprawia dużo radości z jazdy+niezły komfort.
przy moim wzroście (176 cm) nie mam żadnych problemó z widocznością
wszystko na swoim miejscu oprócz może trochę za nisko umieszczonych przycisków sterowania klimą
najmniejszego problemu w wielu autach z w pułki premium widziałem tego typu problemy jak zaparowane szyby ,w tym oplu nie ma miejsca tego typu zdarzenie
nie ma problemu, oprócz może zbyt wąskich dzwi tylnych na pewno nie jest to mocna strona tego auta
ja nie mam problemu z głośną pracą tego silnika w wewn. słychać, ale aby się wsłuchać w jego pracę to muszę przyciszać radio.
opel jak zwykle zresztą miło zaskakuje cenami części, ilością zamienników czy części nadwozia ze szrotów itp. Zużycie w tym silniku to naprawdę miłe zaskoczenie przy \"normalnej\" jeździe miasto= 6,3 l na 100 km.
nie jest to tani kompakt a nie jest też w klasie premium
brak jak na razie dlatego doskonale
nie ma jak na razie problemów ,które zmieniły by moje pozytywne nastawienie do tego auta

On - zużycie paliwa dla silnika 1.7 CDTI ECOTEC 100KM 74kW [l/100km]

6,4