jest bardzo dobry jak na taki przebieg to oleju prawie w ogóle nie bierze przyspieszenie jest ok choć biorąc pod uwagę taki mały silnik i taki sporawy samochód jest bardzo dobre no i oczywiście spalanie rewelacyjne
jest trochę za wolna jak chce sie szybko zmienić to nie da rady ale plus za przekładnie 6 biegowa dzięki temu małe spalanie
po kupieniu porządnych opon trzyma sie drogi jak przylepiony strasznie dobrze w zakręty sie trzyma
jest ok plus dla dużych lusterek prawie jak w jakimś ciężarowym ułatwia poruszanie sie po mieście i parkowanie
wszystko jest na miejscu nie ma problemu z niczym
u mnie jest automatyczna jest super choć zlezienie włączania i wyłączania klimatyzacji to przez przypadek znalazłem bo tak to nigdzie nie ma napisane po prost trzeba wejsc w meni klimatyzacji i włączyć tak to nie ma przycisku
rozstaw osi ma duży ale nie wpływa na to ze dozo miejsca w środku jest lecz na jego przyczepność bardziej
jest ok moglo byc ciszej juz na tak samochud czasami nawet troche za glosno jest
z moja jazda srednio spala 6l to bardzo dobry wynik przy 140 w trasie to schodzi do 5.6 a tak cyklu mieszanym to trzeba sie liczyc 6l spali i to wcale nie przy spokojnej jezdzie wiecej mi jeszze nigdy nie spalil
za taka cene nie ma nic leprzego tyle elektroniki male spalanie i oczywiscie wygla spoko wuzek a no i czesci tanie
dobra cos czujak od popy sie psuje bo w czasie jazdy wyskakuje tryp awaryjny i nie idzie turbina wylaczona zostaje ale po uruchomeniu ponownym jest ok zadko sie to dzieje wiec nie robie koszt naprawy 250zl jak sie dowiedzialem
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 CDTI ecoFLEX 90KM 66kW