: Tak mały,ale mocny i ma kopa. Przy tym jest małe spalanie.
Ogónie samochodzik godny polecenia. Mój od nowości jeździł w Belgii i od prawie roku jest u mnie. Uważam, że jest to wspaniały samochód. Szczególnie nadaje się do miasta-szybki, zgrabny, zwrotny i mało pali. Na jazdy po Warszawie i od czasu do czasu przy jednym dziecku na 2-tygodniowy wyjazd wręcz idealny.Bagażnik też jest pakowny
Jestem na prawdę w szoku. Tak mały silniczek, ale jednak ta turbinka to jest to. Gdy tylko wskoczy powyżej 1500 od razu czuć ten ciąg. Żadnych problemów w wyprzedzaniu ciężarówek czy autobusów - szczególnie na trasie
Nie możne narzekać na skrzynię - płynnie i milutko.
Komfort jest super. Na prawdę teraz się postarano o to w Asterce IV
Wiodocznośc rownież dobra. Moze troszkę gorzej jest z tyłu - ta szybka tylna mogłaby być ciut szersza.
Szybciutko się nagrzewa, a klimka działa kapitalnie.
Może klasa mówi - mały, ale miejsca jest na prawdę dużo.
Cichutki i milutki. Bardzo duży komfort-można śmiało słuchac delikatnej i cichutkiej muzyczki.
Utrzymanie samochodzika jeśeli chodzi o ropkę, to też super - pali malutko. Napraw ZERO, jedynie po 2 latach trzeba było wymienić klocki,ale to przecież normalna sprawa. Tylko lejesz ON i ognia
Za tą cenę jest to samochód w sam raz. Gdyby jednak kosztował 10% mniej-na pewno byłoby na pewno więcej chętnych.
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 CDTI ecoFLEX 90KM 66kW