Samochód zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Wnętrze zaprojektowane w głową, wygodne fotele, które można naprawdę dobrze wyregulować, silnik elastyczny i w miarę oszczędny. Wybierałem go bardziej przez rozsądek niż poprzez to, że mi się spodobał. Mimo to w biegiem czasu dotarliśmy się :P Parę wtop jak w każdym samochodzie... Brak miejsca do odłożenia napoju, mało precyzyjna skrzynia biegów i wg mnie dramatycznie zaprojektowany sposób wymiany żarówek mijania. Z drugiej strony nie przepalają się za często więc wada uciążliwa powiedzmy raz w roku.
Elastyczny, w trasie oszczędny a w mieście do zaakceptowania (około 8-9l). Teraz mamy zimę i jeżdżę na naprawdę krótkich dystansach (robota, sklep itp) i nie udało mi się przekroczyć 10l więc uważam ten wynik za dobry a wcale nie jeżdżę stylem taksówkarskim.
Kurde no tu jestem trochę zawiedziony choć też bez przesady. Precyzja zmiany biegów mogłaby być lepsza. Natomiast same przełożenia i praca bez zastrzeżeń.
Nie mam zastrzeżeń. Sztywno, cicho i bezpiecznie. Jak mam być drobiazgowy i czepiać się to tylna belka czasem zaskrzypi.
Słupek A trochę gruby przez co ogranicza widoczność ale to raczej cecha do której można się przyzwyczaić. Do tyłu widoczność bez zarzutów.
Wszystko pod ręką, poza wspomnianym już brakiem miejsca na kubek.
Ok. Szybko odparowuję, szybko chłodzi, nagrzewa. Możliwość ustawienia szybkości schładzania wnętrza tj. szybko, normalnie, wolno jak w najnowszych samochodach. 5/5
Tu spodziewałem się wyższego poziomu. Zaoszczędzili nawet na macie wygłuszającej silnik (tej co jest przyczepiona do maski). Powyżej 3,5 tys. głośno
6-6.5l/100km - trasa
7-8.5l/100 km - mieszany cykl
do 10l/100km - miasto i to krótkie dystanse
Brak jak na razie. Pół roku użytkowania.
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 Twinport ECOTEC 105KM 77kW