osobiście nie polecam tego samochodu (wygląd to nie wszystko), teraz żałuję że nie kupiłem japończyka może i obsługa w serwisie byłaby lepsza
silnik przy rozruchu ma nieregularne obroty
wsteczny nie zawsze wchodzi. Należy najpierw wrócić na luz i wrzucić 1 bieg potem wrócić na luz i dopiero wchodzi wsteczny
od nowiści znosiło samochód na prawą strone., ale po ostrej interwencji z mojej strony skorygowano błąd, chodź do tej pory nie mam gwarancji że auto nie było uderzone. Niestety rzeczoznawca sporo kosztuje
mała szyba z tyłu oraz wysokie zagłówki ograniczają widoczność
ergonomia może być. Jedym manakamentem są zbyt nisko ustawione przyciski od klimatyzacji automatycznej, i co za idiota wprowadził noatorskie rozwiązania obsługi dźwigni wycieraczek (ale można się do tego przyzwyczaić.
bez zastrzeżeń (szczególnie klima)
z przodu jest dobrze, z tyłu przy wysokim kierowcy pasażer za nim siedzący będzie miał ciężka jazdę.
dobiega hałąs z zewnątrz, przy prędkościach powyżej 100 km/h nie trzymają uszczelki szyb w drzwiach bovnych od strony kierowcy
spalanie na w tym silniku wynosi 8,5 l w mieście, poza 7 l przy włączonej klimatyzacji. nie wiem kto wyssał z palaca spalanie 5,5 l na trasie , chyba przy 60 km/h bez korygowania prędkości przy uzyciu skrzyni biegów
jakosć do ceny nie jest adekwatna, chyba że ja trafiłem na tak felerny model. Jak zwykle diler wykręcił sie sianem. Np . świsty w silniku skwitowano standardowym hasłęm , że to normalne (czyli w wolnym tłumaczeniu ten typ tak ma
brak stabilnego mocowania na napoje, tandetny podłokietnik fotela dla kierowcy
mam auto od nowosci - od 6 miesięcy . w tym czasie wymieniono rozrząd (wada fabryczna ) przeskakiwał łąńcuch na zębatce, świsty przy uszczelahc okna od strony kierowcy, uszkodzony czip w kluczyku (auto odjechało na lawecie), zresetował sie komputer (auto odjechało na lawecie), urwało sie mocowanie w lampce podsufitowej pzry lusterku, ściągało samochód na prawą stronę
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 TWINPORT ecoFLEX 90KM 66kW