Układ hamulcowy
: zawieszenie i hamulce są perfekcyjne
: słaby i głośny
: paliwożerny jak polonez a może jeszcze gorszy
: Przy pełnym obciążeniu troche buja
Mimo swoich wad głównie silnik auto godne polecenia. Jakość wykonania bardzo dobra nic nie trzeszczy, jest miło i przyjemnie. Dobrze się prowadzi gdyby nie ten silnik. T skandal żeby nie było komputera pokładowego. Pakowanie silnika 1.4 to porażka tej marki, a silnik w samochodzie to p[odstawa. Producent trochę przecholował i kosztem komfortu i ceny pakuje się polakom taki silnik.
Cichy do 110 km. W spokojnej jeździe wystarczający, ale jak trzeba przycisnąć i z tyłu są tylko trzy dzieciaki to nie wygląda to różowo. W tym roku byłem w górach 2 osoby dorosłe plus troje dzieciaków i bagaż. Trochę się zdziwiłem bo przy włączonej klimie ten silnik prawie nie jedzie o wyprzedzaniu nie ma mowy po prostu tragedia. Wolny, słaby i głośny. Może się powtórzę ale pakowanie silnika 1.4 do samochodu rodzinnego to absurd. elastyczność jest na przyzwoitym poziomie.
dobra, tylę mogę powiedzieć bo niema się co zachwycać. Czasami potrafi haczyć.
doskonały,trzyma się drogi jak plaster. Jednak z tym silnikiem trudno o obiektywną ocenę
Przód dobrze. Za to tył słaba widoczność. Jedzie się na radar, i buch.
Wporzo
Dobrze brak klimy dwustrefowej w samochodzie po zniżkach z 2006 roku, a więc rocznego za 60 tyś złotych
bez rewelacji
Trudno ocenić zależy od prędkości jazdy. Ale w tej klasie samochodu silnik przy prędkości 140 nie powinien ryczeć a tak właśnie jest. Miałem fiata pandę i silnik był o wiele mniej głośny przy tej prędkości. A był to samochód klasy A.
Tragedia przy włączonej klimie i z pełnym obciążeniem spalił mi prawie 10 litrów na sto. To ma być ekonomiczność, silnik 1.6 jeszcze więcej pali. Więc tylko diesel. Za 75 tysięcy śmiech. A swoją drogą, w takim aucie brak jest komputera pokładowego, w pandzie za 30 tyś. złotych był.
Gdyby nie ten silnik byłoby oki
Brak napraw
Brak napraw