Z 12 samochodow jakie do tej pory mialem nie mam zadnych uwag
Jest to typowe GTC z pakietem OPC Linee o 3 drzwiowym nadwoziu dobrych osiagach ( w miare jedzenia apetyt rosnie)
140 KM na naszych drogach wystarczy do szybkiego poruszania sie i wyprzedzania np 3 TIRów jadacyc jeden za drugim Jak ktos ma aspiracje na szalenstwa polecam 2.0 Turbo 200 KM albo OPC 240 KM
Silknik sprawuje sie dobrze choc 140 KM to jednak malo moze nastepnym razem bedzie wiecejkoni
Spalanie w granicach przyzwoitosci od 7.5 litra nawet do 14 przy szalenstwie
Praca wspaniala Jak na auto GT rewelacja Wyczowalny przeskok krotkiego lewarka Cos fantastycznego
Na moje zyczenie nie mam tam nic pomijajac ABS Czysta przyjemnosc wchodzenia w poslizgi i prowadzenia
Sztywne zawieszenie dzieki ktoremu czuje ze zyje Na polskich drogach wiem ze podatki ktore placimy nie ida wczale na ich naprawe...
Typowe GTC
Wszystko wspaniale chyba ze sie bedzie cofalo.. To juz nie tak wspaniale
Rewelacyjne rozmieszczenie z typowa dla niemcow zasada Logika i funkcjonalnosc
Siedzenia o dobrym trzymaniu bocznym Tylna kanapa dzielona 40/20/40 spory bagaznik Duzo schowkow
Automatyczna klimatyzacja nic dodac nic ujac Nie mam problemow z parowaniem szyb z ustawieniem temperatury Wszystko czytelne i latwe do ustawienia
Siedzenie kierowcy i pasazera Kubelkowe i dobrze regulowane Polaczenie skory i materialu
Recaro
To przeciez GTC wiec cicho wcale nie bedzie
slychac pracwe silnika i wydechu
Jak to mowie Spalanie zalezy od ciezaru nogi...
Czesci serwis i inne takie to tania sprawa
Przeciez to OPEL
Za 70 tys nowe auto z bogatym wyposazeniem i ubezpieczeniem Jakosc przewyzsza cene patrzac na inne auta W tej cenie mozemy kupic 307 albo Megane czy tez Stilo z VW Golfem bedzie problem
Nie mialem jeszcze zadnych problemow z tym samochodem
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 ECOTEC 140KM 103kW