mam przejechane 240tys.km silnik jest ok.100kM nie jest wprawdzie rakietą ale gdy jeździ się samemu to wiele można z niego wycisnąć.trochę głośny przy wyższych obrotach ale dopiero przy nich zaczyna się jazda .Zapotrzebowanie na gaz nie jest ogromne....ja osobiście mam lekką nogę i mieszczę się w 8-9 litrów gazu po mieście.(w te wakacje łódź -darłowo wyszło 7.0 ale było to wynikiem spokojnej jazdy(zaraz po zdjęciu przez straż miejską w krainie fotoradarów)
normalnie pięć do przodu jeden do tyłu
słabe coś łączniki stabilizatora,choć wymiana prosta i nie droga(wymieniam co rok koszt to ok 60pln za dwa)
nie mam zastrzeżeń.
ktoś pisał o małych włącznikach klaksonu.....no faktycznie nie jest to zbytnio dobrze rozwiązane.Zastanawiające jest to ,że na wielu zdjęciach oglądanych na allegro przyciski te są zniszczone z przetarcia(moje auto ma coś ponad 240 tys.kilometrów i nie mam tego problemu....może nie często trąbie albo mam ręce pianisty)
denerwuje trochę gdy nie można pozbyć się pary z tylnych szyb zwłaszcza zimą.......nie wiem czym to jest spowodowane
nie jestem dużym chłopem ......dla mnie jest idealnie(176cm)jeździłem passatem b5 brata i wymiękłem jak chciałem włożyć do bocznych drzwi butelkę z wodą dla dzieciaka......drzwi tam nie mają kieszeni:)no trochę rekompensują to kieszenie na siedzeniach kierowcy i pasażera.Co samochód to inne rozwiązanie
dobrze jest.
tanio ,mało się psuje to nie ma na co narzekać(w moim przypadku nie miałem żadnej niespodziewanej awarii).....ze starości wymieniłem ostatni tłumnik........aha.....żarówki H7 to jest słaba strona tego auta ,nie wiem jak u innych użytkowników ale u mnie przepalają się raz na rok-połtora.Idzie przeżyć ale podobnie jak w punciaku trzeba wymieniać.
niedrogi a dobry.
niezawodny....niezawodny
niezawodny.tego lata naprawiłem nadkole od strony kierowcy zaczęło trochę rdzewieć.ps.dzine,że z tyłu nie ma nadkoli w tych autach.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 101KM 74kW