Ocena kierowcy - Opel Astra G Kombi

Silnik 2.0 DTI 101KM 74kW
Rok produkcji 2004
Okres użytkowania: 5 lat
Opel Astra G Kombi 2.0 DTI 101KM 74kW 1999-2004 - Oceń swoje auto
Silnik : bardzo ekonomiczna jednostka napedowa brak zuzycia oleju nic dodać nic ując
jestem zadowolonym uzytkownikem auta silnik 2.0 DTI 16 V 101 KM doskonale sie spisuje z niskim spalaniem godny uwagi mozna powiedziec kultowe przez to ze niezawodne
bardzo zwrotna jednostka napedowa na łańcuchu rozrządu co bardzo na plus dla tego silnika nie wymaga wymiany w przeciwieństwie do volkswagenowskich diesli gdzie koszt wymiany rozrządy do bajonskie sumy
ale z tego co wiem w oplach nigdy nie było problemów ze skrzynia biegów to jest atut
auto sztywno sie prowadzi nie jest nadsterowne ale cóż opel wir leben autos to powiedzenie slogan jest prawdziwe oni żyja autami
konstrukcja nadwozia jest tak wykonana ze auto ma duzy przeswit światła i doskonłą widoczność jak i przód tak i tył
za kwote 20 tys niekupi sie lepszego auta polecam pieniądze dobrze ulokowane
klimatronic genialne rozwiązanie to zdaje test niemieckie rozwiązania
auto dosyc przestronne w porównaniu z golfem IV jest niesamowita róznica najlepiej to sprawdzic
nie jest benzyna wiec nie ma co oczekiwac cichej pracy silnika ale jest ciszej niz w golfie
miasto 6l ,trasa 4,6 l bardzo duzo zamienników na rynku wiec mozna mówic o znikomych kosztach utrzymania auta jesli ktos skąpi grosza na przeglady jest to idealne auto nie wymaga nakładów finansowych
za 20 tys nie jestem w stanie kupic cos lepszego z takim wyposażeniem z silnikiem diesla w klimatroniku
jezdze autem juz 5 lat i nie było problemów ani żadnych awarii tak wiec nie wiem co można by tu napisać
żadnych usterek auto godne polecenia

On - zużycie paliwa dla silnika 2.0 DTI 101KM 74kW [l/100km]

5,3