Całokrztał oceniam na 5 bo ten samochodzik jest tego wart. Spisuje się cudownie, nic się w nim nie psuje, jest ekonomiczny... Cóż więcej powiedzieć :D
Moim zdaniem silnik jest świetny. 100 koni to nie za wiele ale da się pojeździć. Nie będę publicznie mówił ile na trasie :)
Jeżeli chodzi o skrzynię biegów to bez więkrzych zarzutów. Mogłaby co prawda chodzić lżej... ale nie ma co nażelać w końcu to tylko Astra.
Układ jezdny... Jak dla mnie jeden z najleprzych. Miałem przyjemnośc jechać Focusem i on faktycznie mógłby coś zdziałać w zakrętach, ale nie wiele innych aut.
No z widocznością to jest faktycznie przeciętnie. Z tyłu w szybie nadzwyczaj wiele nie widać, a słupki z przodu zasłaniają "wszystko".
Ja osobiście nie mam co zarzucić.
Moim zdaniem doskonale. Jak na, tak naprawdę mały samochód, to jest dużo miejsca.
Wyciszenie bardzo dobre. Co prawda na BARDZO dużych prędkościach trochę huczy ale nie wymagajmy od małego samochodu żeby przy 190 km/h było cicho.
Ja jestem na prawdę zachwycony spalaniem mojego dieselka. Mieszkam pod warszawą i moja noga nie należy do najlżejszych... a mimo to... :)
Z moim NIC się nie dzieje.
Musiałem wymieniać z tyłu amortyzatory ale nie spodziewam się że po 1,5 roku na naszych drogach nie będę musiał. Oprócz tego to kompletnie nic, na prawdę niezawodne autko. Polecam gorąco każdemu.
- zużycie paliwa dla silnika 1.7 TD 68KM 50kW