ogólnie fajne autko rodzinne,z możliwością wykozystania do małej działalności(kombi)-dokładnie takie jakiego szukałem.
8v,75km. wciskam gaz ....i jadę.ma niby 128nm moment już przy 2800obr/min,ale jakoś słabo z tą elastycznością.
biegi wchodzą lekko , nie haczą.
ładnie sztywno zestrojona,można poszaleć w zakrętach(pod warunkiem że mamy do dyspozycji w miarę mało dziurawą drogę)
niezbyt lubię samochody,w których nie widać maski,poza tym ok.
deska rozdzielcza pomimo tego że ma już kilka lat może się podobać ,funkcjonalność bez zarzutu,jakość materiałów bardzo dobra,bagażnik w porządku (mam kombi)po złożeniu tylnych siedzeń jest płaska podłoga i 1500litrów do dyspozycji(więcej niż w vektrze!!!!)
mam problemy z parowaniem przedniej szyby przy włączonym nawiewie.z chwilą włączenia klimatyzacji problem znika.wyczytałem przed chwilą poradę jakiegoś kolesia,żeby czesto wymieniać filtr przeciwpyłkowy-spróbuję.
z przodu jest ciutkę za wąsko,z tyłu dużo miejsca przy dwóch pasażerach
do 120km/h jest całkiem niezle
mam instalacje gazową.pali 8,5-10 l, w zależności od stylu jazdy .w porównaniu do 7,5 l benzyny przy dzisiejszych cenach to rewelacja !!!
za 25000 mam autko 5letnie z gazem,przebiegiem 63000,4xairbag,abs,klima i co ważne całkowicie bezwypadkowe.myślę że to całkiem atrakcyjna cena za tak "furkę"
wszystko działa jakość użytych materiałów wykończeniowych naprawdę niezła
mam ją krótko , ale na podstawie przeczytanych przed zakupem auta dziesiątków opini i testów,myśle że nie będzie problemów.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 8V 75KM 55kW