Cicho, całkiem przyzwoicie pracuje w wersji 101KM można odczuć ze brakuje mu troszkę mocy szczegółnie po za miastem gdy wyprzedza się kilka samochodów na raz.Lecz dla osób o charakterze mniej sportowym sprawi się dobrze.
Bez zarzutów.Moj egzęplarz sprowadzony jest z niemiec i nie był katowany biegi wchodzą zgracją delikatnie, dla porównania jezdziłem drugim takim autem o takich samych parametrach i była tragedia miegi wchodziły bardzo ciężko
na ogół sprawuje się dobrze, żadnych luzów na wachaczu itp.Niedawno wymieniłem tylko łożyska w tylnej osi ale to chyba jest do przyjęcia po przejechaniu tylku kilometrów.
Nie spotkałem się z tak dobrze świecącymi światłami mijania poprostu pięknie aż chce się jezdzić nocą standardowe żarówki dorównują tu żarówką typu OSRAM nigch breker.Widoczność podczas cofania doskonała dzieki prosto ściętemu tyłowi.w lusterkach doskonale widać wszystko co dzieje się z tyłu
Hmm.W moim przypadku Astra wyposarzona jest w full opcje.Dobrze wykończona czarna skóra, drewniane wstawki ,multi kierownica, zapewniają frajdę z jazdy
Polecam opcje z manualną klimatyzacją. Jest znacznie lepsza od automatycznej.Ogrzewania- szybko robi się ciepło w aucie.Tego lata pojawił się u mnie problem ponieważ wewnętrzny obieg mi nie działał.Należało wymienić śilniczek i było po sprawie
Kierowca doskonale dopasuje się do odpowiedniej pozycji zapewnia to w pełni rególowany fotel oraz kierownica.Pasażer takrze nie będzie miał na co narzekać.Problem pojawia sięz tyłu siedzenia mogłyby być nieco wyżej.Miejsce na nogi dla siedzących z tyłu znajdzie się bez wątpienia
Silnika w kabinie nie słychać.Kabina również doskonale wyciszona.Na pochwałe zasługują standardowe głośniki które dają rade nie jednym pionnerą i wzmacniaczą
HMM.jeżeli jezdzi się ekonomiczne.czyli hamuje się silnikiem,przewiduje się sytuacje na drodze to zużycie paliwa sięga w granicach 5l/100km. Średnie zużycie to 7l/100km.Natomiast przy moim sportowym zacięciu zużycie sięga w granicach 9,10l/100km
Cena do jakości jak najbardziej korzystna
Nie zawiód mnie od trzech lat.
bez usterek
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 101KM 74kW