Ocena kierowcy - Opel Astra G Hatchback

Zbyszek77Żory, 18 lat temu
Silnik 2.0 DTI 101KM 74kW
Rok produkcji 2001
Opel Astra G Hatchback 2.0 DTI 101KM 74kW 1999-2004 - Oceń swoje auto
auto miłe ładna linia , silnik nawet taki sobie , wyposarzenie pełne , tylko zawsze cos , małe pierdoły a czasem przeszkadzaja , moze 3 jest dopracowana bardziej
Z turbiną i chiptuningiem idzie jak rakieta ,no jak na diesla ale na autostradzie a4 za gliwicami 240 poleciał z górki oczywiście
sportowa skrzynia chodzi bez zarzutu , narazie nic nie zgrzyta
no w polsce sportowe twarde amortyzatory i sprężyny i niskie zawieszenie , nieporozumienie ale co mam i musze mieć, na tor wyscigowy super na dziury lipa
no jak to a astrze widac co ma byc widac droge jakos w drzewo nie wjechałem , przyciemniene szyby ograniczaja troche , ale cos za coś
no tak sobie wersja wypasiona doskonale ale audi B4 ma wiecej miejsca i tak no wszystko co ma byc pod ręka jest wkoncu to nie maluch
no i tu lipa na maxa , jakby nie klima to czasem w wilgotne dni deszczowe paruja szyby jak diabli i albo sie otworzy szybe albo klima na zimne powietrze , no cos tu zawalili panowie
jak na 3 drzwiowe auto to nawet miejsca duzo a jak sie złorzy siedzenia tylne to wiozłem nawet lodówke 1,8 m choc tego unikam raczej
no dobrze jak na diesla ale powyzej 140 wiatra tak szumi ze nic prawie nie słychac , sportowa sylwetka kształty a szumi cos znów nie dokonca działa
no i tu chociaz cos miłego , jak na diesla DTI 2,0 to z tempomatem na trasie jak jade 100 km/h spala mi 4,7-5,2 l
no cena, z moim wyposarzeniem i tuningiem nijak ma sie cena do jakości , a jakosc nijak do auta, najlepiej kupic podstawowa wersje przynajmniej alusów nie ukradną, za 40 000 mozna kupic i nic wiecej za nowe ,
no pomijając spręzyny co pękły na dziurach to nic poza olejami nie robie jedzie i nawet sie nie psuje ale wiem ze do czasu jak zacznie sie to na dobre
nic powaznego co by było wina auta , nasze drogi wystarcza w tym względzie wiem co mówie , buduje je

On - zużycie paliwa dla silnika 2.0 DTI 101KM 74kW [l/100km]

5,3