Ocena kierowcy - Opel Astra G Hatchback

Aleksandero, 11 lat temu
Silnik 1.7 TD 68KM 50kW
Rok produkcji 2000
Opel Astra G Hatchback 1.7 TD 68KM 50kW 1998-2000 - Oceń swoje auto
Karoseria : 10 lat nie był konserwowany a miał tylko 2 małe dziury w progach od nowosci . miałęm prędzej daewoo któe było młodsze a było masakrycznie dziurawe
fajnie wygląda i m isiępodoba
silnik mógł być mocniejszy jak się jedzie w 5 osób, ja jestem zadowolony zrobiłem 2,5tys km w dwa miesiace i nic mi nie szwankuje, można powiedzieć że jeżdżę jak emeryt :P 50 w mieście nie przekraczam ani 90 poza miastam , mam założoną pompe mechaniczną na linkę , silnik na 1800km wzioł mi 400ml. oleju. na razie nie zamienił bym go na żaden inny.
do skrzyni nie miemam zarzutów dobrze łapie mi biegi na wet raz zdażyło się zrywem ale to przypatkowo bo nie staram się tak jeżdzić :)
nie przyszkadza mi w niczym oczeniam na doskonały.
widoczność ok tylko po zamontowaniu spoilera :P z tyłu nie widać za bardzo jak się cofa
ok
tu mnie zaskoczyło czybko się nagrzewa po chwili wiec nie ma problemu jak są zaparowane szyby itp.
mógł by być trochę wiekszy ma 190cm wzrostu i fotel kierowcy do końca mam odsunięty i tak nie mam wyprostowanych nóg całkiem , i mogła by być regulowana kierownica , niestety trafiłem na exeplasz bez regulacji.
nie mam zastrzeżeń , zamontowałem osłonę pokrywy silnika i nie słychac zabardzo jakiegośhałasu itp.
na 10 litrów ropy pali wyjeżdze 200km w trybie mieszanym prawie j estem zadowolony , jeszcze tak dokładnie nie obliczyłem ile mi pali, jeśli chodzi o naprawy jak sie ma dobry samochód i bedzie się dbało to powinnien jeżdzić , a niektóe exemplaże trafiająsie trafne. ja nie nażekam jak na razie.
dobry.
panel srodkowy mogli by dać pod kolor autka lakieru by fajnie wyglądało , a drobiazgi , ja mam podstawową wersję i z drobiazgó oceniam na dobre.
jeszcze nie miałem i mam nadzieje że niebęde miał.

On - zużycie paliwa dla silnika 1.7 TD 68KM 50kW [l/100km]

5,7