Ogólnie samochód oceniam b.dobrze ale nie doskonale mimo, że jakiś większych zastrzeżeń nie mam i nie mogę mieć
Trochę długo się rozgrzewa, ładnie się wkręca na obroty, cichy, spokojnie w 5osób ze sporym bagażem osiąga 150km/h
Skrzynia dobrze zsynchronizowana, biego bez problemu wchodzą nie ma żadnego problemu
Jak na nasze drogi, b. dobre, twarde, dobrze trzyma się drogi, niestety nasze drogi są takie jakie są i żywotność nie jest długowieczna...
mam wyciemnione szybki, ale to nie przeszkadza, bardzo dobra widoczność zarówno perzez szyby jak i lusterka
już autko ma kilka lat a prezentuje się całkiem nieźle. wszystko w zasięgu ręki kierowcy
Nie miałem problemu ani z wentylacją, ani z klimą, grzeje dobrze i co ważne szybko zaczyna pluć ciepłym powietrzem
co prawde jeżdżę przeważnie jako kierowca a już żadkością jest żebym jeździł z tyłu ale na brak miejsca nie narzeka się, no chyba że jedzie się w 5osób dorosłych - to tzw 2 klasa może czuć pewne niedogodności, no ale w końcu to nie autobus.
Na brak miejsca chyba nie można narzekać
Ogólnie nei ma zastrzeżeń, bo przy dużych prędkościach spokojnie można rozmawiać nie przekrzykując się
Jeśli chodzi o gaz to średnio pali ok 9-10litrów/100km, co do benzyny to wiadomo ok 7-8.
Kwestia przeglądów i napraw - zależy co padnie, ale tragedii nie ma.
Samochód mam od nowości i jak na razie nic mnie jeszcze nie zawiodło, a już trochę km przejechane jest. No może klamki zewnętrzne... zostają czasem odciągnięte jak się otwiera drzwi
Jak na razie ani razu mnie autko nie zawiodło
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 16V 116KM 85kW