: no w sumie nic tego oczekiwałem i to mam; tak jak pisałem auto do jeżdżenia nie do patrzenia
ekonomiczne i niezawodne rodzine auto za nieduże pieniądze; jedyny problem to mnóstwo identycznych na parkingu (moje w srebrnym kolorze) ale jeśli ktoś używa do jeżdżenia a nie do patrzenia to polecam
jak na swoje 100kM nawet żwawy, instalacja LPG (BRC wtrysk) od 2 lat, dla mnie rewelacja, spalanie gazu do 8l, niezauważalna różnica na LPG i benzyną
skrzynia mało dokładna, haczą biegi od 1 do 3
nigdy mnie nie zawiódł, dobre trzymanie na drodze, lekkie auto więc bez szaleństwa ale do 140 bez zarzutu, łagodzi nierówności drogi nawet przy szybkich zakrętach
zdarzyło mi się dwa razy że pieszy \"schował\" mi się za słupkiem ale to bardziej z mojej winy, na szczęście obeszło się bez kolizji
jak na auto tej klasy może być, trasa gdynia-mielec 620 km w 8 godzin a plecy i \"siedzenie\" nic nie odczuwa,
klima daje rade, nie parują szyby także nie ma do czego się doczepić
bez szaleństw, z przodu ok, gorzej z tyłu ale ja tam nie jeżdżę więc nie mogę za wiele powiedzieć
powyżej 120km/h bardzo głośno!, przy prędkościach do 120 może być ale oaza ciszy i spokoju to nie jest
jak dla mnie rewelacja 100km za 16,80zł!!! (gaz 2,10zł * 8L spalanie w mieście), o dziwo na traśie dochodzi do 10L gazu ale cały czas obroty 4 tys. i prędkość 150km/h; ceny części bardzo przystępne mnóstwo zamienników itd.
jw
jak na razie brak (no może żarówka ale to część eksploatacyjna) a auto posiadam od 2 lat i zrobiłem ok 50 tys. km
brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 101KM 74kW