: wygodne auto dobrze sie sprawowalo na dluzszych trasach niestety smok jesli chodzi o spalanie. swietnie sie prowadzi dobrze wchodzi w zakrety. niestety troche dobijaja drobne usterki.
: KAROSERIA BARDZO W DOBRYM STANIE BRAK JAKIS POWAZNYCH KOROZJI WOGOLE NIE WYSTEPOWAŁY
Układ elektryczny
: Jesli chodzi o elektryke to usterki wychodzily tylko przy poduszkach powietrznych co zajechalem do elektryka przeczyszczal styki to po jakims czasie znowu sie zapalala kontrolka od poduszek.
: bardzo dobre zawieszenie nic w nim nie robiłem i przez caly okres uzytkowania bylo w idealnym stanie
jak jezdzilem na bezynie to po miescie 8,5 l mi palil gazu 9,3l na trasie bylo troche lepiej z liter poltorej mniej. nie oplaca sie montowac instalacji gazowej trzeba duzo jezdzic zeby sie zwrocil koszt zalozenia instalacji. u mnie kosztowala 2500 zl i nie zostala idealnie zalozona.Po zalozeniu instalacji zaczely sie klopoty ze spadkiem obrotow a z czasem zdarzalo sie ze mi gasl. no i strasznie auto stracilo na dynamice mol sie zrobil i to niesamowicie zero dynamiki. teraz sie przekonalem ze na gaz to mozna miec junkers w domu a nie samochod
do drobiazgółw naleza: wiecznie sie zapalajaca kontrolka od poduszek powietrznych, w oplach czesto sie psoje dmuchawa a mianowicie jej obieg bodajrze jakis silniczek czy jakas przegroda peka pod schowkiem z czego skutkiem jest parowanie szyb w srodku.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 101KM 74kW