Jeździłem tym autem 3 lata. Kupiłem go od pierwszego właściciela z przebiegiem 83000 . W tej cenie trudno było znaleźć coś bardziej zadbanego niż astra. Do miasta szczerze mogę polecić. W trase zdecydowanie nie. Zaletą tego auta jest iz zawsze dowiezie nas z punktu a do punktu b
Raczej nie mam zastrzeżeń co do silnika. Gdy umiało się nim oszczędnie jeździć, potrafił spalić naprawdę mało benzyny, lecz gdy dawało się gaz w podłogę, spalanie rosło momentalnie.
Nie była to raczej mocna strona tego silnika. Wsteczny czasem wchodził ciężko
4 gwiazdki, nie ma się do czego przyczepić
Już w 13 letnim oplu wyskoczyła rdza na nadkolach tylnych. To chyba trochę za wcześnie.
5 gwiazdek. Widoczność do przodu oraz do tyłu bardzo dobra. Nie ma problemu z parkowaniem.
Wszystko na swoim miejscu, auto proste, nie było z tym żadnych problemów
Bardzo dobrze. Szybko potrafił ogrzać i ochlodzic auto. Nie było z tym żadnych problemów.
Tutaj daje tylko dwie gwiazdki. Pozycja za kierownicą nie jest wygodna, mam 193 cm wzrostu i za mną już niestety ciężko jest zaprosić jakiegoś pasażera. Mimo tego że to segment C, wygodniej mi się jechało np Toyota Yaris 1. Z tego tez powodu zmieniłem to auto.
Z wyciszeniem w tym aucie jest tak sobie. Jazda po autostradzie jest męcząca.
No tutaj to mogę dać 4 gwiazdki. To jest łatwe w utrzymaniu auto, ale nie idealnie łatwe.
Daje 5. Jednak za niewielkie pieniądze można mieć w miarę świeży samochód po 1 właścicielu
W aucie raczej nic się nie psulo.
W aucie pękł mi tylko pasek, wymieniłem go i smigalem dalej
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 Twinport ECOTEC 90KM 66kW