: calutki samochodzik..CICHUTKI,WYGODNY,MALO PALI,TANI W UTRZYMANIU..niewierzysz to kup i sie przekonasz;)
samochodzik naprawde godny polecenia dla wszystkich!! czy ktos mlodszy czy starszy;) ja niezaluje wyboru..druga kupie taka sama po slubie dla zony..hehe
jesli szukasz ekonomicznego i "szybkiego" auta to ten samochodzik jest dla Ciebie!! silniczek elastyczny,precyzyjnie wykonany,praktycznie bezobslógowy(wyjatek-olej) ja jezdze na syntetyku od 170 tys. km i czysciutki ze placki mozna smazyc;) gaz do 8 l..taniocha az serce sie raduje;)
na zimnym silniku chodzi delikatnie sztywniej
"nowe"zawieszenie(koncowki stabilizatora+zawieszenie wachacza :) wiec niemem co narzekac;)
jest ok;)
dobrze grzeje..jedyny mankament-parowanie szyby tylniej
to nie mercedes ale wystarcza na wygodna jazde przez Polske;)
wymieniony tlumik srodkowy..jak na razie to przy kazdym zatrzymywaniu patrze na kontrolki czy mi silnik niezgasl=cichutko;)
miasto 8-9l trasa 6(jazda w miare spokojna:) ceny czesci? jakich czesci??;) narazie bezawaryjna;) ja leje gaz i benzynke i jezdze;)
w sumie to sie raz placi a potem jezdzi..a awet jak cos po drodze na wakacje wypadnie to nietrzeba sie wracac do domku;)
jak na swoj wiek SUPER!! wszystko ok;)
ten model z tym silniczkiem tak ma ze usterek niema;) jak narazie oczywiscie;)
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 16V 90KM 66kW