: Wyciek z miski olejowej zlikwidowany ale nadal się poci więc muszę dolewać co jakiś czas oleju. A to niepotrzebny przecież wydatek.
Auto jak na tą cene jest ok. Niezawodne, miejscami tandetnie wykonane, pojemne, z tym silnikiem zbyt mulowate.
Silnik ospały nawet bardzo na niskich obrotach, jeśli już się wkręci to jakoś idzie i to nawet nieźle jak na 75 KM
Słabo, ciężko wskakuje 1 i 2 ale byc może akurat u mnie tak jest. Czasami potrafią wejść gładko. Plus za wsteczny. Nie ma zgrzytów, wchodzi gładko.
Jak na takie tanie auto prowadzi się dobrze. Nie mam nic do zarzucenia.
Po prostu super, lepiej się nim parkuje niż małym hatchbakiem lub sedanem. Wszystko widać, dobrze oszklona buda.
Dziwacznie umieszczone włączniki od podgrzewania tylnej szyby i światła wew. ale dzięki temu jest mało włączników na desce. Nie ma co zarzucić, jest ok.
Bardzo szybko się nagrzewa w zimę, słabo chłodzi w lato (nie mam klimy). Potrafi zaparować w zimę lub w deszcz ale szybko para schodzi.
Bardzo pakowne auto. Za tą cenę pod tym względem jest to bardzo dobry wybór. Z przodu dużo miejsca, z tylu dla trzech osób nienajgorzej. Bagażnik bardzo duży. Po złożeniu tylnej kanapy jest ogromny.
Zaskoczył mnie bardzo cichy silnik. W środku jest naprawdę cicho.
Normanie auto jest bardzo ekonomiczne. Ale jest zbyt mułowate aby jeździć normalnie ;] więc się go wkręca na wyższe obroty by szybciej śmignąć. Jeśli lubisz jeździć wolno to spali gdzieś tak 7 l na mieście.
A to nie dziala swiatlo wewnetrzne, a to tylni spryskiwacz (ciezko wymienić wężyk jesli pękł gdzieś w okolicach tylnich drzwi)wyciek z maglownicy, poci się miska olejowa (za cholere nie moge tego zlikwidować, klejona dwa razy, moze za trzecim się uda) kiepskiej jakości tylnia roleta. Ale nie ma co narzekać. Tandetne lusterka boczne.
Jeżdzę nim 10 miesięcy i auto jest niezawodne. Odpalało bez problemu w tegoroczne największe mrozy. Nigdy mnie nie zawiódł.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 75KM 55kW