: niezawodny,elastyczny ,ekonomiczny i cichy
: tylne nadkola trzeba co jakis czas zrobic(rdza)
silnik bardzo dobry!nie oszczedam jestem mechanikiem;oleje,filtry wymiana co 10 000 km i wsztstko w porzadeczku:)elastyczny,elonomiczny i jak sie zagrzeje to na postoju go nie slychac w kabinie POLECAM!!!
no tutaj tylko srednio zmiana precyzyjna i dorzze zestopniowana skrzynia tylko problem z 2 problem przy redukowaniu w wyzszego biegu(nie chce wskakiwac)ale tak to jest mechanik ale jakos czasu niema zagladnac(ale sie juz przyzwyczailem:)
naprawde jest ok.bardzo dobre wspomaganie(kreci sie z lekkim oporem,tak jak powinno byc)
bez zarzutow ,ale to tylu moglo by byc troche lepiej
wszystko tam gdzie powinno byc
dla tych ktorzy maja problem z odparowaniem szyb polecam wymiane filtra kabinowego i po problemie:)
w przodu ok z tylu tez ale dla 2-jki pasarzerow
jak na diesla cichutki:)glosniej zaczyna sie robic po 120-130km/h ale rzadko sie poruszam z takimi predkosciami:)do 110 km-h jest bardziej przyjemnie:D
siernie zuzycie paliwa na poziomie 5-5,5l to dobry wymik ceny czecsi sa znosne ale auto sie nie psuje:)
jestem bardzo zadowolony z zakupu astry
auto na ok 2lat i przejechalem kolo 45tys km wymiana silownikow tylnej klapy,zarowki podswietkenia pokretel i termostatu ok 120zl chyba nie ma co narzekac:) tylko te nadkola tylne;/ale sobie radze z tym
brak powaznych usterek,auta jestem pewien wiem ze siadam i jabe 1000km i bedzie ok
- zużycie paliwa dla silnika 1.7 TD 82KM 60kW