: Mimo swoich jedynie 90km i zamontowanej instalacji LPG oraz pełnoletności autko na drodze zachowuje się żwawo i chętnie reaguje na pedał gazu:)
Dobre autko jeśli się o nie dba. Wiadomo leci blacha itp,ale koszt zabezpieczenia podłogi i profili zamkniętych oscyluje w granicach 350 zł, także nie ma co narzekać:)
Od razu dodam,że jest to subiektywna ocena. Przesiadając się z Espero, które także ma 90km zauważyłem znaczną różnicę na korzyśc opla. Do normalnej jazdy po mieście jak mi w zupełności wystarcza.
W mojej ocenie prowadzi się dobrze, oczywiście można zarzucić, iż przy wyższych prędkościach źle wchodzi w zakręty, ale to nie jest przecież auto sportowe!
Wolno sę nagrzewa, kiepsko z odtajaniem szyb mimo częstego wymieniania filtra kabinowego. Ogólnie 3
Dla mnie, w przecież nie największej budzie autka, jest wystarczająco dużo miejsca dla wakacyjnego zestawu 2+2 lub 4 sztuk osób dorosłych w cyklu miejskim,względnie krótkie trasy:) Mam 190 cm wzrostu i na przednich miejscach nie obijam się ani głową ani nogami,a to już coś. Z tyłu jeżdzę rzadko fakt, ale jak już jechałem da się przeżyć:)
Ponieważ autko z uwagi na mały przebieg i stranne utrzymanie w ogóle się nie psuje ciężko mi się wypowiedzieć na temat kosztów napraw. Jeśli chodzi o spalanie autko dobrze znosi instalacje LPG, więc ogólna ocena na 4
Za śmieszne pieniądze można kupić fajne, jeszcze w miarę zgrabne (mimo upływu nastu lat) autko. Oceniając zawsze trzeba brać pod uwagę, że kosztuje mniej niż rower z dobrej półki.
TO niestety domena aut masowych
Tak jak wyżej napisałem, nie miałem nigdy takowej.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 90KM 66kW