biorąc pod uwagę rocznik i cenę naprawdę super auto choć nie byłem do niej przekonany przed zakupem to im dłużej nią jeżdżę tym bardzie mi się podoba i już się cieszę że nie kupiłem cit zx
Nawet dynamiczny jak na te konie ale na wolnych obrotch szarpie
Robi problemy zwłaszcza z 2 na 3 wstczny też lubi nie wejść za pierwszym razem na 5 da si sie jechać gdzies od 70kmh przy niższej predkosci glosniej niz na 4 !?
Wygodnie i miękko golf się chowa. ale za szybko zakrętów robić się nie da
W porównaniu z nowym yarisem którym się tłukłem luksus.Nic niczgo ni zasłania
jak ktoś wsiądzie pierwszy raz wszystko znajdzie bez problemu choć ja miałem problem z włączeniem światła w podsufitce
strasznie paruje i nie bardzo daje się coś z tym zrobić mimo że wentylacja zrywa czapke z głowy grzeje dobrze chociaż golf II jest lepszy
jak na tę klasę super może tylko z tyłu nieco mniej miejsca jak się odunie fotele na maxa no i z tylnej kanapy nie tak łatwo się wydostać ( 3 d ) choć to przecież nie mój problem :-)
jak na ten rocznik to naprawde super i do tego nie wybite zawieszenie bo dopiero przyjechała z niemiec nic nie skrzypi
jeszcze dokłdnie ni sprawdzone ale wychodzi koło 7.5-8.0 przy normalnej jeździe troche po mieście i troche po niedługich trasach
Jak wyżej. Za taki pieniądz nic lepszego się nie znajdzie
przepalone żarówka regulacji siły nawiewu i w popielniczce ale taką już kupiłem
narazie ok
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 75KM 55kW