W 2 lata zrobilem 40 tys. Wcześniej auto matki, więc więcej stał niż jeżdził. Tylko materiały exploatacyjne i paliwo (troszke paliwa). Nigdy go nie sponiewieram żadnym gazem, bo jest na to zbyt dobry i niezawodny, a chcę żeby taki pozostał. A tyle co pali to i tak śmiać mi się chce.
8V Aż wierzyć mi się nie chce, ale naprawde fantastyczny. Elastyczny (jak na tę ligę), oszczędny i ogólnie doskonały. Może troszkę głośny, ale kiedyś takie były. Na każdym biegu zbiera się bez oporów i wystarcza do przemieszczania. Polecam chyba, że ktoś jest maniakiem. Sam mam raczej ciężkawą stopkę.
Czasem wsteczny ciężko wchodzi, ale to z nieuwagi. Nie mam zastrzeżeń.
Miękawa, ale to nie jest auto sportowe. Jeżdżę szybko, czasem bardzo szybko również w zakrętach i nigdy mnie nie zaskoczył. Fakt, że nie hamowałem nigdy w środku szybkiego zakrętu, bo trochę myślę.
Sedan. Ciężko wyczyć tył jak cofam, ale kopertę w ciasnej dziurze robię bez problemów.
Nie ma co narzekać. Tylko bagażnik zamykany tylko na kluczyk to nieciekawe rozwiązanie.
Często trzeba wymieniać filtr przeciwpyłkowy, bo paruje niemiłosiernie.
Jak dla mnie ciasnawo, ale spaczyła mnie Frontiera i teraz wszędzie mi ciasno.
Takie sobie. Do 120 może być.
Jak na takie auto jestem pod ogromnym wrażeniem. NIE JEST TO KUCHENKA TYLKO NORMALNY PEŁNOWARTOŚCIOWY SAMOCHÓD!!!
Są tanie a można na nich polegać.
Skrzypi puka jak to Opel. Wyłazi rdza na dolnej krawędzi drzwi i krawędzi błotników z tyłu. Jak to Opel. Poza tym antena sie szybko złamała, fotel sie troche buja. No i skrzypi...
Tylko rozładowany akumulator, ale to chyba nie o to tu chodzi.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 75KM 55kW