: 100 km w takim autku daje radość z jazdy. 160 km/h to jest chwila moment.
: rdza niestety. ale przecież to już 19 lat!
Autko często spotykane na ulicach dlatego nie wyróżnia się zbytnio z tłumu. Chyba że ma się założone ciekawe alufelgi i ładnie brzmiący wydech tak jak mój model.
Troszkę słychać zawory. autko zbiera się dobrze od 2500 obr/min. poniżej tych obrotów jes trochę mułowate. Jeśli będziemy go kręcić często powyżej 3500 obr/min to napewno będzie wcinał olej. Poniżej 3000 obr bardzo minimalne ilości.
Niestety skrzynia chodzi słabo tzn. często opornie wchodzi jedynka albo redukcja na dwójke. A o szybszej zmianie biegu możemy zapomnieć. W moim poprzednim autku bmw e30 r 90 skrzynia chodziła idealnie i bardzo precyzyjnie.
Dobrze trzyma się w zakrętach. Na prostej powyżej 150 km/h jest trochę nerwówka.
Widoczność bardzo dobra w każdą stronę, nawetdo tyłu.
Wszystko pod ręką. Kilka chwil i wszystko opanowane.
Wnętrze wentylowane bardzo dobrze i bardzo pomaga szyberdach. Ogrzewanie mimo złej opini u mnie działa naprawdę dobrze, z kratek leci prawie że gorące powietrze. A dziewczyny które czsami zabieram chwalą za ogrzewanie na nogi. Aaaa... parowanie szyb podczas deszczu to wina zabrudzonego filtra przeciwpyłkowego.
Mimo wersji 3d autko bardzo wygodne. Pasażerowie nie narzekają. Przednie fotele kubełkowe trzymają bardzo dobrze i są wygodne.
Wyciszenie ok. Denerwują tylko czasami trzaski i skrzypienie kokpitu na dziurach ale poza tym ok.
Spalanie mnie zadowala. Na benzynie nie jeżdżę bo za drogo a gazu pali 10 l. Jeśli już się coś zepsuje to drobiazg i jest to proste do usunięcia.
Polecem. Za niewielkie pieniądze można mieć bardzo fajne autko. Wybór jest bardzo duży. Można nawet wybrać dany model w kolorze jaki się nam podoba.
Psują się tylko drobiazgi do naprawienia w łatwy sposób.
Duże usterki się nie trafiają.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V 100KM 74kW