Autko jest oki. Dla trzyosobowej rodzinki jak znalazł. Wygodny dużo miejsca, pojemny bagażnik, dobrze trzyma się drogi. Rada dla kupujących - uwaga na rdze szczególnie biały kolor. Części niedrogie i powszechnie dostępne. Moje wydatki: po zakupie wymiana rozrządu ~350 zł, wymiana tłumika końcowego (zjadła go rdza) ~130 zł (z wyższej półki), świece i przewody wysokiego napięcia ~160 zł, końcówki drążków wraz z ustawieniem zbieżności ~180 zł
oki, moc osiąga na wysokich obrotach
raczej dobrze zgrana, czasami małe problemy z 1 i wstecznym w zimne dzionki
przy 120 000 km wymienione końcówki drążków
dobra, tylko szyby potrafią parować w zimne wilgotne dni
nie narzekam, jedynie kierownica przesłania przełącznik świateł przeciwmgielnych
ustawiona na 4 bardzo hałasuje, zimą grzeje wystarczająco dobrze
miejsca dużo i na nogi i na głowe tak z przodu jak i z tyłu
przy jeździe w miare na stałych obrotach 2,5-2 tys. jest oki; przy wyższych obrotach zaczyna hałasować
latem w mieście około 8l/100km, w trasie (prędkość 90 do 120) około 5,8l/100km, cykl mięszany 7 do 7,5l/100km,; zimą już gorzej w mieście pali 9,5l/100km ale potrafi wypić 10,5l/100km
starsze modele można już dostać za 5-6 tys. a auto jakościowo jest ok
jest dobrze, wymieniam okresowo co trzeba filtry, żarówki, olej itp; mały problem z białym kolorem nadwozia pojawia się korozja
odpukać nie było poważniejszych, wszystko wymieniane za wczasu, mam go półtora roku przejechałem 25 tys. km.