: ..ale i silnik i karoseria również pozytyw
..dla mnie extra...mam go od "nowości" kupiłem w salonie , od początku eksploatowałem go w/dł zaleceń książki serwisowej i teraz zbieram owoce...Antara jest świetna
Świetnie pracuje , jest dynamiczny ..ale pierwsze 10 000 km jeżdziłem w/dł książki serwisowej
biegi "wchodzą" bez zarzutu..na " trasie" i przy większej szybkośći brak jednak 6 biegu ( może zużycie byłoby mniejsze a i obroty niższe )
świetny..może tylko promień skrętu ciut zbyt duży..ale może tego typu auta tak mają ?
rewelacja
bez zastrzeżeń , ale trzeba się przyzwyczaić..i do pojemników na napoje...może troszkę za nisko..zwłaszcza jak masz nawyk ciągłego popijania z dużej bytelki , i do oryginalnej popielniczki itp... generalnie wszystko jest efektowne i ...rozmieszczone czytelnie i praktycznie
...długo się uczyłem zanim się nauczyłem... :) teraz jest ok
...rewelacja
...nawet przy 160 na h żadnych świstów , drgań itp ..tylko miły dla ucha szum
pali więcej niż podaje Opel ale nie aż tyle jak piszą inni...na początku tak do 1000 km ...masakra ...sposób jeżdzenia z osobówki zupełnie się nie nadaje...a i silnik jednak trzeba docierać ( odradzam wszystkim kupowanie aut testowych )..po 10 000 km pali do akceptacji ; trasa 7,0 do 7,5 litra a w jeżdzie mieszanej 9 do 9.8.L ..nieżle
...wart tych pieniędzy pomimo że tani nie jest
jeżdzę nim rok...nic się nie stało i nic się nie dzieje...nie stuka , nie trzeszczy ..wszystko ok
nie mam wiedzy :))))
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 CDTI ECOTEC 150KM 110kW