Nie najgorzej choć spodziewaliśmy mniejszego spalania i trochę więcej ciszy w środku. Wygoda i przestrzeń dużo wynagradza no i ta super widoczność we wszystkie strony. Bagażnik w prównaniu do Matizka sporo większy. Ranne odpalanie jednak bardzo głośne, co denerwuje ale to diesel. Parkowanie suuper wkręcić się można wszędzie bo Agila jest krótka i dobre wspomaganie.
Bez rewelacji po rozruchu gośny, po wymianie napinacza trochę ciszej. Po rozgrzaniu praca równiejsza.
Mam oplowską i jest super , ale słyszałem że z tą z Wagon R+, to porażka.
Trochę mało sztywny i na zakrętach za bardzo się wychyla, w matizie było trochę lepiej. Na prostej ok.
Duża szyba z przodu rewelka, lusterka giganty super.
Wszystko gdzie być powinno, mam porównanie z Astrą F i jest jeszcze lepiej, może dlatego że pełna elektryka.
Dobrze ale mam klime więc musi być ok. Ale bez klimy w zime też z parą nie ma problemów, wymieniłem filtr kabiny dużo lepiej.
W tak małym aucie rewalacja, nad morze 650 km trzy osoby bez problemu. Z przodu dużo miejsca lecz siedzi się wysoko jak na tronie nie każdy lubi lecz mam porównanie do Pandy i jest jakby w aucie o klase wyżej.
Głośno ale to diesel cóż...
Bez rewelacji w mieście potrafi do 7l, trasa poniżej 5l.
W dieslu z klimą i pełną elektryką chyba za dużo ?
Narazie ok, wachacze, filtry czyli norma.
Poważnych brak i tak trzymać.
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 CDTI ECOTEC 70KM 51kW