Doskonale jak na tę moc silnika.Bez szaleństw radzi sobie doskonale-stary dobry diesel!
raz w miesiącu podczas ruszania piatka zamiast wstecznego,a moze to moja wina? haha
jak dla mnie idealnie,nic nie stuka,trzyma sie drogi . ok
Co jak co ale widoczność to wielki plus tego auta.Jak na tarasie widokowym!
bez zarzutu.autko proste w srodku ,a na desce nie mozna czegos nie znalesc,bo jest tego tylko niezbedne minimum. fotele -wygoda, super ustawianie we wszystkivh kierunkach.
Na mroziku ok minus 5 po pięciu minutach ukrop. Nie jest to moze rewelacja ,ale na autko klasy kompakt wydaje mi sie ze ok. jezdze w buciorach i pod nogami zawsze mam mokro jak diabli ,a szyby niezaparowane , czyli ok.
Tył podobno na 3 z plusem ,ale tam nie siedze ,a dzieci nie narzekają!( 17 i 14 lat). Natomiast z przodu miejsca jak na kompakcik duzo! Troszke przeszkadza kierownica gdy sie siada w zimowej kurtce,ale zima trwa tylko pol roku haha.
To w koncu stary dobry diesel,troszke go słychac. Troszke bo napewno mniej niz dieselki w autkach niemieckich. Ma to tez swoj urok.W sumie ze to diesel słychac najbardziej na postoju ,potem coraz bardziej upodabnia sie do cichego benzyniaka.
ok 6,5 srednio, ale bez oszczedzania gazu. ok 120 km/h. w cyklu mieszanym oczywiscie
Na razie zrobilem tylko 11000km,i nic. aha żarówka przeciwmgielnego sie spalila.
Nic ,odpukac.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 D 75KM 55kW