Lista ocen Nissan Sunny B13 Sedan 1.4 16V 75KM 55kW 1990-1995 (71)

~adi_w286
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Nie licząc rdzy, co pokazuje się tu i ówdzie, to jest dobrze. Silnik, skrzynia biegów - to elementy nie do zdarcia, zawieszenie daje radę na dziurach, choć przenosi drgania na kierownice. Ogólnie kupiłem go jako 17 latka i prawie nic przy nim nie robiłem. Eksploatacja, wymiany niezbędne części co po prostu się zużywają. Robiona tylko blacharka i jakieś tam pierdółki. Auto służy i nie zawodzi, choć najbardziej mi tu brak wspomagania kierownicy.
3,1
~espe
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Przeciętne auto dla niewymagającego użytkownika o mniej zasobnym portfelu. W sam raz do codziennej jazdy z puntu a do b. Niezawodny i tani w eksploatacji.
4,3
~JARO
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Całokształt musze przyznać że trzeba obiektywnie oceniając ocenić wysoko. Auto jest szybkie dynamiczne a przy tym i w miarę oszczędne a przedewszsytkim niezawodne.
4,1
~znamier@logon.z.pl
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Wierny i niezawodny towarzysz podrozy. Dobre twarde fotele, swietna charakterystyka i ta niezawodnosc sprawily ze od tej pory moje auta beda tylko made in Japan.
4,2
~rafikk, bez11@wp.pl
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Swiente niezawodny autko, duzy bagaznik, zwawy i ekeonomiczny i niezawodny silniczek. Lubie mojego "slonecznika".
4,3
~Mariusz
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Samochód kupiłem z dnia na dzień. Zupełnie mi się nie podobał ale znajoma akurat sprzedawała więc wiedziałem że fura jest z pewnej ręki. Poza 2 małymi ogniskami rdzy nie ma się do czego przyczepić. Następna fura to nie będzie sunny (zbyt ubogie wyposażenie) ale na pewno coś japońskiego. Myślę jednak że nie prędko zmienię samochód bo ten się nie psuje i jeździ nim się bardzo dobrze.
4,6
~Marios egho@interia.pl
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Auto-rewelacja, niezawodne, oszczędne, nie sprawia żadnych problemów. Jadąc w daleką trasę nawet poziomu oleju nie sprawdzam, bo po prostu nie ma takiej potrzeby. Jeżeli chodzi o naprawy, to auto ma już 11 lat, więc wymiana pewnych części jest rzeczą chyba normalną. Moim następnym samochodem z pewnością będzie ´´japończyk´´.
4,5
~drewtunia@o2.pl
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Auto rewelacyjne. Myślę, że w swojej kalasie i wieku - trudno dla niego szukać konkurenta. Przysłowiowa niezawodność japończyków, w jego przypadku nie jest przysłowiowa (apropo, moje autko było sprowadzane na zamówienie właśnie z japoni :)) ). Jeśli ktoś chce kupić stare autko (czyli 12+ lat) - polecam zdecydowanie. Myślę, że moje pojeździ jeszcze długo bezawaryjnie. Do wymiany są tylko amortyzatory i klocki - czyli to u standardowo leci w...
4,5
~sunny_obywatel_swiata
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Za takie pieniadze dostajemy auto, ktore potrafi przejechac wiele kilometrow bez zadnej awarii. Jest bardzo proste i nie wyrywa sie na nie dziewczyn jak w tuningowanych oplach czy volkswagenach ale jest wdzieczne.

Usterki Nissan Sunny B13

Liczba wpisów: 8

Nissan Sunny B13 – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,4
~r0b5oN
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Dobrze wykonane auto o dużej niezawodności. Nie jest szczególnie atrakcyjne wizualnie-nie ukradną:) Ogólnie rzecz biorąc można go nazwać autem "poprawnym politycznie". Może nie zachwyca szczególnie ale na pewno nie odrzuca. Jak ktoś szuka auta na pokaz to Sunny odpada. Ktoś kto szuka wdzięcznego auta będzie zadowolony. Polecam!
Nissan Sunny B13 Sedan